Bruunteckel's Lilrose MUSCA

Musca pieni nukutettiin ikiuneen 10.3.2017 Särkynyt sydän

Tiitiäinen, metsäläinen, pieni menninkäinen,

keinu kuusen kainalossa, tuutu tuulen kartanossa.

Sammuta siniset tähdet.

-Kirsi Kunnas-

Sydän  Perheen entinen kauhukakara. Kokeili kaikkien pinnaa aktiivisuudellaan ja kun saa osakseen komennusta, niin on perusteellisen väärin ymmärretty ja tuomittu. Jaksaa mököttää pitkään. Nti puuhastelija, joka ehtii joka paikkaan ja vielä samaan aikaan. Iloinen veijari, jota ilman tämä koiralauma olisi aivan liian tasaisenen elää. Vasta kolme täytettyään, alkoi näyttää sitä herkkää puoltaan jota löytyy äidistään Lillistä ja isoäiti Roosasta, ehdin jo olla hiukan ihmeissäni että mistä kaukaa tämä energia oikeen tulee. Musca on mykyään niin hellyyden kipeä ja oikea sylipötkylä. Metsällä hajujen perään sellaisella vimmalla, että kiva katsoa kuinka onkaan herkkavainuinen.

Sydän Niin se vaan aika tekee ihmeitä koirallekkin. Musca on nykyään ensiluokkainen lähihoitaja. Vierihoitaja. Lilli kun odotti 04/15 syntyneitä pentujaan, niin Musca hoivasi loppu ajan äitiään liikuttavasti. Kun synnytys läheni, niin oli aivan iholla kiinni. Synnytyksen käynnistyttyä Musca kulki aivan äitinsä kyljessä kiinni, seurasi ulos ja hoivasi niin että tämä oli pakko viedä minun äidin luokse, jotta Lilli saisi rauhassa uuden lapsosensa synnyttää. Muscan luonteen kehitys on ollut huumaavaa seurattavaa. Nykyään tämä kaunotar on kaukana termineittöristä ! Paikoin tapaa samoja harkitsevia luonteenpiireitä kuin äidillääkin on.

Musca- darling, entinen termineittöri ... tuskin muistan aikaa. Nykyään äidin pieni sylipötkylä. Hellyyden kipeä pentujen ykköshoitaja. Oman tien kulkija, varmaan olisi ainoana koirana onnellisin kun saisi vain itselleen kaiken huomion.
Joulupukki toi ihanan vinkulelun. Musca rakastui siihen oitis.
Olisipa aina uintikelit ... tuumii vesipeto Musca von saukko
Muscan paras kaveri Pupu Puputti
Kauneuskilpailuissa poseeraaminen vässää niin ettei sitten nti jaksa pokaalin äärellä muuta kuin nojailla siihen. Velipoika Masa veti ROPin ja Musca VSP pentu, Hamina KV 12.5.2013. Myös Elmeri-veli ja Ciro-iskä oli mukana kisassa. Hulvaton jälleen näkeminen.
Jouluna 2012 enkeli ja riiviö, joka osaa istua napottaa niin kauniisti paikoillaan. Ikää 3kk.
Muut lähtivät ja Musca jäi. Hiukan pani mietityttämään pientä.
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS