Goldtax Gold-Rose

Sydän  Roosa on tämän perheen kuuliaisin ja jääräpäisin neito. Tottelee puolesta sanasta ja ottaa itseensä jos komennan perheen omantien kulkija Muscaa. Koiraperheen ehdoton pomo ja pitää myös tyttöjen puolia lenkeillä. Meille kun tulee koiravieraita kotiin, niin Roosa näyttää missä kaappi seisoo. Kirjaimellisesti. Välistä hävettää tytön pomottelu, mutta koti on Roosan ja hänen säännöt. Viltsun kanssa teki tässä häkellyttävän poikkeuksen. Viltsu sai tulla ja mennä ensi hetkestä lähtien ihan rauhassa. Ihanasti toivotti tytön meille tervetulleeksi. 

Roosa on hellyyden kipeä ja tämän tytön kieli on salaman nopea lipasemaan sekä häntä heiluu sellaisella vauhdilla, että joku kaunis päivä mokoma propelli lähtee irti. Aina häntä vippaamassa. Ja mieluiten jotakin kohdetta vasten. Oikea rumpali tämä koira.

Roosa tapasi siskonsa 26.1.-19. Ikää neidoilla kuvassa on 12v7kk. Goldtax Golden-Lily
Roosa 12vuotta
Roosa ja Neppari kohtaavat jälleen. Jälkeläistensä tapaamisessa kesällä 2017, Lohjalla. Koirahallilla oli menoa ja vipinää.
Roosasta tykkää kaikki, jopa 18vuotias Kreikan Kilpikonna Leonardo
Maistuu se jätski koirallekkin. Kuva Viltsun ja Pikon kihlajaisista 2016. Neppari-iskä toi lapsille jätskii .... laktoositonta tietenkin.
Roosa täytti 10-vuotta kesäkuun 27.2016. Virtaa piisaa mummelilla.

Roosalla ei ollut tänä vuonna kakkua vaan lautaselle kerättiin tytön herkkuja. Tasan meni 3sekunttia kun imuroi kaiken huuleensa.

Roosan ja Nepparin poika Viki, Keisarinlähteen Rose-King for Love.

Nämä komeat pojat asuu Kotkassa. Kuvassa on Roosan poika Hippu vasemmalla ja lapsenlapsi Elmeri. Lillin poika siis. Ja sotketaan vielä vähän niin Hippu on Lillin veli.

Elmeri siis enonsa kanssa Leveä hymy

Näin heiluu häntä ja häntä heiluu näin :)

GOLDTAX GOLD-ROSE

 

GOLDTAX GOLD-ROSE s.2006

om. Kirsi Kollanus

ROOSA

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN36771/06&R=148.32

Roosalla on yksi pentue joka on Nepparin kanssa v.2010. Lilli on yksi heistä. Lilli on hyvin ylpeä isästään.

TOMJANTIN QUEST FOR LOVE s.2005

om. Tuulikki Pajula, Kennel Webstar's

Tänä vuonna 2015, NEPPARI:lle  on myönnetty Suomen Mäyräkoiraliitto SML – Finska Taxklubben FTK ry:n pronssinen käyttöjalostuspalkinto tuloksella 57/52 p.

C.I.B, C.I.E, POHJ MVA, FI MVA, FI JVA, SE MVA, NO MVA, EE MVA, SE JVA, RU JMVA, LV JMVA, EE JMVA, BALTJV-06, EEV-06, EEJV-06

 

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN33387/05&R=148.32

Pentuja syntyi viisi.

Lilli ruskea neiti. Viki ja Piko mustia alfa-uroksia ja Mini-Cooper sekä Tuuli creamin värisinä.

Viki onki menestynyt näyttelyissä päätä huimaavasti koti-sekä ulkomailla. Piko toimii tärkeässä tehtävässä lasten parissa. MiniCooper asuu Kotkassa toisen mäyräkoiran kaverina, Hipsu, nykyiseltä nimeltään. Tuuli myös heiluttaa häntäänsä omalle kotiväelleen Tampereen suunnalla.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS